Zeeman NL BE
BelgiëWijzig
Zeeman NL BE
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Nederland
Portugal
Spanje

Werken in de

Winkel

Kom je er ook bij?

Over

Werken in de winkel

In onze winkels werk je in kleine teams met elkaar samen en staat flexibiliteit voorop. Elke dag zorg je ervoor dat klanten zich welkom in de winkel voelen. Het voelt alsof de winkel helemaal van jullie is. Er is ook altijd wat doen. Daarom steekt bij Zeeman iedereen de handen uit de mouwen. Twee keer per week worden nieuwe spullen geleverd die jullie zo goed mogelijk presenteren. Samen zorgen jullie ervoor dat alles er goed en aantrekkelijk uit ziet.

Werksfeer

Het hele team staat voor elkaar op. Natuurlijk is er genoeg werk aan de winkel, maar jullie zorgen samen ook voor de nodige lol! Bij Zeeman houden we van echte mensen. Je kan gewoon zijn wie je bent. Dat maakt het team juist zo gezellig. Zeeman is een familiebedrijf, dat merk je in de omgang met collega's, maar ook met onze omgeving. We hebben aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Zo zie je in onze winkels ook regelmatig een actie om een lokaal doel te steunen.

Werksfeer

Het hele team staat voor elkaar op. Natuurlijk is er genoeg werk aan de winkel, maar jullie zorgen samen ook voor de nodige lol!  Bij Zeeman houden we van echte mensen. Je kan gewoon zijn wie je bent. Dat maakt het team juist zo gezellig. Zeeman is een familiebedrijf, dat merk je in de omgang met collega's, maar ook met onze omgeving. We hebben aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Zo zie je in onze winkels ook regelmatig een actie om een lokaal doel te steunen.

Meld je aan voor de job alert