Zeeman NL BE
België Wijzig
Zeeman NL BE
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Nederland
Portugal
Spanje

Ons Servicekantoor.

Ons Servicekantoor is te vinden in Alphen aan den Rijn. Het is in 2017 helemaal vernieuwd. Van hieruit werken we voor al onze winkels in Europa. Dat doen we als één team met alle ondersteunende afdelingen. We hebben daarom ook geen kantoren in de andere landen waar we gevestigd zijn. Alleen zo kunnen we één Zeeman blijven.

Liever zelf doen dan uitbesteden.

Zeeman maken we er een sport van om goede kwaliteit te Bij bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Om dat waar te maken, moet je heel gedreven zijn. Geen blinde ambitie, maar blijven nadenken en altijd doorzetten. Ons team op het Servicekantoor houdt dan ook van aanpakken. We werken graag met ondernemende mensen. Want als je denkt als een ondernemer, voel je je extra verantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt. Je let daardoor nog scherper op de kosten. Daarnaast vinden we het belangrijk oog te hebben voor kleine dingen. Een glimlach kost niets. De klant merkt dat.

De afdelingen.

Ons Servicekantoor bestaat uit afdelingen die allemaal samenwerken. Ons doel: zorgen dat de Verkooporganisatie zo kan werken dat onze klanten tevreden zijn. Ons werk is heel breed. Van ICT tot HRM, van de Financiële Administratie tot Marketing & Communicatie en van Onroerend Goed tot Inkoop. En... we houden alles eenvoudig. Onze organisatie is plat, de processen zijn simpel en de sfeer is informeel.