Zeeman NL BE
België Wijzig
Zeeman NL BE
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Nederland
Portugal
Spanje

Stage lopen bij Zeeman is samen leren.

Bij Zeeman werken we als een team. Samenwerken is dus belangrijk. Maar het is ook goed om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Onze medewerkers krijgen daar alle kansen voor. En zij niet alleen: veel stagiairs doen bij ons ervaring op. We hebben stageplekken in onze winkels. Wij leren je graag van alles over ons vak. En daar leren we zelf ook weer van, want stagiairs brengen altijd weer nieuwe kennis met zich mee. Als stagiair ben je daarom een belangrijk onderdeel van het team.
"Ik zocht een stage voor mijn opleiding in de winkel. Ik wilde graag alles leren en bij Zeeman kreeg ik die kans. Ik heb veel geleerd. Hoe je moet omgaan met klanten, hoe je de producten in de winkel presenteert en van alles over de voorraden. Ik mocht alles vragen."

Jouw stage.

Wat voor stage je ook zoekt, samen bekijken we wat er allemaal kan en wat het beste bij je past. Zodat we je goed kunnen begeleiden.

Stageplaatsen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? En heb je zin om ons beter te leren kennen? Bekijk dan hieronder welke stageplaatsen we nu hebben.